RASVETLJENO UBISTVO NIKOLE BOJOVIĆA

503

VIDEO K9: Ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, jednog od vođa nekadašnjeg „zemunskog klana“, u potpunosti je razrešeno.  Osumnjičen za ubistvo je Saša Cvetanović, zvani Pit Bul, a za saučesništvo Ratko Koljenšić. Sumnja se da je zločin je organizovao Miloš Delibašić po nalogu Slobodana Šaranovića. 

Srpska i crnogorska policija zajedničkim radom rasvetlili su ovo ubistvo, ali i ono Miloša Vidakovića u centru Budve, koji je povezivan sa kriminalom. Posle višenedeljnih aktivnosti i svakodnevnih razmena  saznanja uhapšeni su svi osumnjičeni. 
Povod za ubistvo je, prema saznanjima policije, osveta zbog smrti Šaranovićevog brata.  Ubica Nikole Bojvoića uhapšen je u apartmanu i podgoričkom naselju Tološi. Direktori dve policije složili su se da je njihova saradnja krenula uzlaznom putanjom i da će tek dati rezultate. 
 
 Policija naše zemlje i Crne Gore radi  i na rasvetljavanju još nekoliko likvidacija koje su počinjene na teritoriji ove dve države. Takođe, istražuju se i organizacija planiranih ubistava, koja nisu počinjena, jer su akteri u zatvoru.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.