UHAPŠEN MALOLETNIH ZBOG TEŠKOG UBISTVA U BAČU, ZA SAUČESNIKOM SE JOŠ UVEK TRAGA

578

VIDEO K9: Dve osobe iz Bača osumnjičene su za izvršenje krivičnog dela teško ubistvo.Kriminalistička polciija noća je uhapsila jednog od njih dvojice, a za drugim se traga.

Policija je noćas lišila slobode jednog maloletnika iz Bača, koji je osumnjičen za krivično delo teško ubistvo, a viši istražni sudija u Novom Sadu odredio mu je pritvor. Za isto krivično delo osumnjičen je i Dragan Nikolić star 53 godine, za kojim policija i dalje traga.

Njih dvojica se terete da su početkom avgusta rano ujutru ušli u kuću sedamdesetpetogodišnjeg meštanina Imrea Pala, da su ga tukli pištoljem i pajserom, tražeći mu novac. Osnovano se sumnja da je zatim Nikolić puca u Pala i usmrtio ga.

Krivična prijava ih tereti da su telo bacili u septičku jamu, a iz kuće odneli nešto novca i dokumenata. Takođe, osnovano se sumnja da su se, uveče, ponovo vratili u kuću ubijenog, po predmete koji bi ih mogli dovesti u vezu sa ubistvom, a koje su, kasnije, zapalili.

Iz pokojnikove kuće odvezao ih je svojim autom S. N. koga je policija, takođe, lišila slobode i odredila mu zadržavanje do 48 sati, zbog osnovane sumnje da je pomogao učiniocima posle izvršenog krivičnog dela.

Policija poziva građane koji joj mogu pomoći u pronalaženju osumnjičenog za teško krivično delo da se jave pozivom na broj telefona 064 892 4055.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.