“Uglednici troimenog grada”

VIDEO K9: Ugledna imena iz iz prošlosti Zrenjanina sabrana u knjizi "Uglednici troimenog grada" autora Zorana Slavića, predstavljena su krajem prošle sedmice zrenjaninskoj javnosti.

0
10

Prilog KTV Zrenjanin
Knjiga publicističkih tekstova književnika Zorana Slavića „Uglednici troimenog grada“ predstavljena je publici u Mesnoj zajednici Veljko Vlahović.
U knjizi su sabrani miniportreti značajnika/uglednika, ima ih preko 150, koji su u prošlosti našeg grada, Zrenjanina, Petrovgrada i Bečkereka, svojim delom, aktivnošću ili uticajem, presudno uticali na njegovo formiranje kao uglednog mesta za život u ovoj regiji, pokrajni i državi. Nešto više o knjizi rekao je autor Zoran Slavić.

Publicistički tekstovi Zorana Slavića izlazili su u listu ,,Zrenjanin’’ pod naslovm ,,Za bolju kulturu sećanja’’, o čemu je govorio glavni i odgovorni urednik lista Zrenjanin Dalibor Bubnjević.

U programu su učestvovali Zoran Slavić, književnik i autor knjige, Milan Bjelogrlić, direktor gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, Dalibor Bubnjević, glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“, Milan Kočalović, glumac i Jasmina Tutorov, istoričar umetnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.