Ugašen požar na gradskoj deponiji

VIDEO K9: Noćas je gorela gradska deponija u Novom Sadu, a iz gradske uprave poručuju da je požar lokalizovan i ugašen u kratkom roku i tvrde da zdravlje i bezbednost Novosađana nisu bili ugroženi.

0
9

Požar na gradskoj deponiji na Klisi uočen je sinoć oko 22,40 časova, a na njegovoj lokalizaciji i gašenju učestvovali su novosadski vatrogasci, radnici javno-komunalnih preduzeća Čistoća, Put i Vodovod i kanalizacija, kao i inspektori Uprave za inspekcijske poslove i drugi nadležni organi i institucije koji su požar lokalizovali jutros oko 2,40 časova.

Iz Gradske uprave navode da je otežavajuća okolnost u gašenju požara bio jak vetar koji je širio plamen na okolno rastinje, a da se dim koji se širio kretao suprotno od pravca grada te da zdravlje i bezbednost Novosađana, kako tvrde, nije bilo ugroženo ni u jednom trenutku. Uzrok nastanka požara se još uvek utvrđuje.

Iz Čistoće je saopšteno da je prostor koji je zahvaćen požarom pod stalnim nadzorom, da su vozila za slučaj potrebe u stalnoj pripravnosti te da Gradska deponija radi nesmetano, a prijem otpada se odvija uobičajeno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.