Udruženju MNRO potrebna pomoč

VIDEO K9: Udruženje za mentalno nedovoljno razvijene osobe grada Novog Sada svoje aktivnosti redovno obavlja i u toku pandemije. Korisnici Dnevnog boravka su redovni i svi su dobro uigrani za rad i u toku pandemije.

0
120

Jedino što se tokom pandemije promenilo u načinu rada Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama grada Novog Sada jeste podela korisnika u dve grupe koji se svakog dana smenjuju u Dnevnom boravku, kako bi bile ispoštovane epidemijske mere, dok sve ostalo funkcioniše normalno kao i ranije, kaže predsednica ovog Udurženja Katarina Vukelić.

Udruženje MNRO svake godine u sklopu svojih tematskih radionica obeležava značajne datume, te su tako i ove godine ispratili Svetski dan zdravlja, Svetski dan osoba sa autizmom i Svetski dan osoba sa Daunovim sindromom.

Volonterski servis trenutno broji 20 volontera s kojima su stalno u kontaktu tokom epidemije onlajn putem ili u direktno u Dnevnom boravku.

Svi koji imaju ideju kako da pomognu i doprinesu radu Udruženja MNRO mogu da se jave putem fesjbuk profila Udruženja, telefonom na broj 062/496 – 184 ili putem imejla mnrons83@gmail.com.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.