Udruženi u borbi za natalitet

VIDEO K9: Tri društveno odgovorne kompanije partneri su projekta "Cene minus za 3 plus" čija je ideja podrška podsticanju nataliteta u Srbiji.

15

Kompanije “Dunav osiguranje”, Banka “Poštanska štedionica”, u “Dunav auto”, udružene su u zajednički projekat pod nazivom “Cene minus za 3 plus” kroz koji su, u cilju podrške podsticanju nataliteta u Srbiji, omogućile brojne pogodnosti i popuste svojim klijentima, porodicama sa troje i više dece.

Sa ciljem da podstakne razvoj demografske politike i povećanje nataliteta, Pokret za decu TRI PLUS pokrenuo je pre dve godine projekat “Ponosna kartica 2020” za podršku porodicama sa troje i više dece, u okviru koga im daju kartice sa popustima prilikom kupovine u maloprodajnim objektima kompanija koje su partneri projekta.

Ponosna kartica je potrošačka kartica namenjena porodicama sa troje ili više dece, koja omogućava popust prilikom kupovine u maloprodajnim objektima kompanija koje su partneri projekta.

Finansijske olakšice korisnicima Ponosne kartice obezbediće i Banka Poštanska štedionica, kao jedna od najstarijih finansijskih institucija u zeml?i, sa tradicijom dugom gotovo čitav vek.

Korisnici Ponosne kartice će, zahvaljujući kompaniji “Dunav auto”, imati pravo i na 20% popusta prilikom redovnog tehničkog pregleda u njihovim objektima.

Pokret za decu TRI plus nastao je 2017. godine sa ciljem podsticanja nataliteta i podrške porodicama sa više dece. Ponosna kartica pokrenuta je 2019. godine, a danas je dostupna u 20 opština širom Srbije.

Podaci govore da je neophodno da bar 45% porodica u Srbiji ima troje dece kako bismo broj stanovnika Srbije održali na današnjem nivou. Danas u Srbiji ima manje od 8 odsto porodica sa troje dece, dakle svaka 14. porodica ima više dece. Po podacima iz 2019. godine, na svet je došlo 700 trećerođenih i četvrtorođenih beba više nego prethodne 2018. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.