U ZRENJANINU OTVOREN AQUAFIT MINAQUA – zatvoreni bazen sa mineralnom vodom

Danas je počeo sa radom zatvoreni bazen “AquaFit Minaqua” u Zrenjaninu. Građani Zrenjanina imaće prilike da uživaju u blagodetima plivanja u mineralnoj vodi Minaqua koja je po svom sastavu i prisustvu prirodno rastvorenog joda slična upravo morskoj vodi.

0
16

“Minakva je u Zrenjaninu prisutna već dugo godina. Hteli smo u gradovima gde radimo, da pružimo nešto kvalitetno i novo, pa smo u Novom Sadu otvorili Korzo dečiji park i SPA centar, a u Zrenjaninu otvaramo AQUAFIT. Time smo hteli u svakom gradu i da promovišemo sport, druženje, a ujedno i našu vodu i tehnologiju”, poručuju iz Minakve.

Ovaj AQUAFIT program je u Evropi i celom svetu kreirala jedna kompanije iz Torina, čiji će program uz mnogo dodataka biti implementiran u Zrenjaninu.

Voda u bazenu je mineralna, lekovita, slična je morskoj vodi i osim što je zdrava za piće, Zrenjaninci će se uveriti da je zdrava i za telo.

Osim bazena, tu je sauna, hamam, kao i svi ostali sadržaji neophodni za potpuno uživanje.

Kvalitet usluge će biti baziran na 4 principa:
– kvalitet vazduha
– kvalitet vode
– higijena
– kvalitet usluge!

Temperatura vode je 32 stepena.

Od sadržaja će biti puno džetova za masažu, vodenih kreveta, džetova za protivstrujno plivanje, raznih masažera, sauna, parno kupatilo, viši tuš.

Radno vreme za kupače je od 16 – 23 časova, a treninzi aqua fita su u četiri termina pre podne u trajanju od po 1,5 h.

Specijalni program AquaFit-a će se sprovoditi 45 minuta, a preostalo vreme će se moći iskoristiti za korišćenje ostalih sadržaja ili plivanje.

Cene su pristupačne, 600 dinara po treningu. Ova cena je 4 puta niža od cene u Italiji , ali su u Minakvi odlučili da građani Zrenjanina mogu da treniraju po povoljnijim cenama, s obzirom da, npr. jedan čas tenisa u Novom Sadu košta 10 evra.

Cena za kupače je 1.500 dinara i oni će moći 3 sata da uživaju u svim sadržajima AquaFit centra.

Zainteresovani sve mogu pogledati na web stranici aquafit.rs

Ovo je samo prvi deo ulaganja Minakve u Zrenjanin. Susednu zgradu, gde je nekad bila laboratorija, preurediće u jednu veliku dečju igraonicu i primeniti sva iskustva koja imaju sa Korzo parkom u Novom Sadu.

(Zakupljen prostor)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.