U Zrenjaninu održane Sportske igre penzionera

VIDEO K9: U Zrenjaninu su održane Sportske igre penzionera na kojima su se nadmetale ekipe iz tog grada, Sečnja i Novog Bečeja.

119

Udruženje penzionera Gradnulica, na čelu sa predsednikom udruženja Mihajlov Dobrivojem, organizovalo je po drugi put sportske igre penzionera, koje su okupile 90 takmičara iz 8 mesnih zajednica iz grada, Sečnja i Novog Bečeja.

Ekipe su se nadmetale u šahu, pikadu, visećoj kugli i bacanju pločica.

Dok su se neki nadmetali u osnovnoj školi „Đura Jakšić“ u bacanju pločica i visećoj kugli drugi su u porti crkve u ulici Cara Dušana snage odmerili u pikadu i šahu.

U pikadu ekipno prvo mesto zauzela je opštinska organizacija crvenog krsta Žarko Zrenjanin, drugo Udruženje zrenjaninskih penzionera Gradnulica, a treće Gerontološki klub.

Pojedinačno u pikadu najbolji je bio Ljuban Banjeglava. U pločicama ekipno prvo mesto oosvojili su penzioneri sa Gradnulice, drugo mesto pripalo je Gerontološkom klubu, a treće Asocijaciji žena Srbije Aradac. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Mile Radinović.

U visećoj kugli najbolji ekipno bili su članovi Udruženja zrenjaninskih penzionera Gradnulica, drugo mesto pripalo je Gerontološkom klubu, a treće Asocijaciji žena Srbije Krajišnik. Pojedinačno u kategoriji viseća kugla prvp mesto osvojio je Milivoj Bojanić.

U šahu ekipno prvo mesto osvojio je Gerontološki klub, drugo mesto osvojilo je udruženje sa Gradnulice, a treće mesto pripalo je Udruženju Paraplegičara Banata. U pojedinačnoj kategoriji najbolji u šahu bio je Radovan Kostić. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.