U Zrenjaninu održane Sportske igre penzionera

VIDEO K9: U Zrenjaninu su održane Sportske igre penzionera na kojima su se nadmetale ekipe iz tog grada, Sečnja i Novog Bečeja.

98

Udruženje penzionera Gradnulica, na čelu sa predsednikom udruženja Mihajlov Dobrivojem, organizovalo je po drugi put sportske igre penzionera, koje su okupile 90 takmičara iz 8 mesnih zajednica iz grada, Sečnja i Novog Bečeja.

Ekipe su se nadmetale u šahu, pikadu, visećoj kugli i bacanju pločica.

Dok su se neki nadmetali u osnovnoj školi „Đura Jakšić“ u bacanju pločica i visećoj kugli drugi su u porti crkve u ulici Cara Dušana snage odmerili u pikadu i šahu.

U pikadu ekipno prvo mesto zauzela je opštinska organizacija crvenog krsta Žarko Zrenjanin, drugo Udruženje zrenjaninskih penzionera Gradnulica, a treće Gerontološki klub.

Pojedinačno u pikadu najbolji je bio Ljuban Banjeglava. U pločicama ekipno prvo mesto oosvojili su penzioneri sa Gradnulice, drugo mesto pripalo je Gerontološkom klubu, a treće Asocijaciji žena Srbije Aradac. U pojedinačnoj konkurenciji najbolji je bio Mile Radinović.

U visećoj kugli najbolji ekipno bili su članovi Udruženja zrenjaninskih penzionera Gradnulica, drugo mesto pripalo je Gerontološkom klubu, a treće Asocijaciji žena Srbije Krajišnik. Pojedinačno u kategoriji viseća kugla prvp mesto osvojio je Milivoj Bojanić.

U šahu ekipno prvo mesto osvojio je Gerontološki klub, drugo mesto osvojilo je udruženje sa Gradnulice, a treće mesto pripalo je Udruženju Paraplegičara Banata. U pojedinačnoj kategoriji najbolji u šahu bio je Radovan Kostić. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.