U Veterniku otvorena ekspozitura “BPŠ”

VIDEO K9: Sugrađanima iz Veternika od danas je na raspolaganju nova ekspozitura Banke "Poštanska štedionica". Prilog koji sledi sadrži plasiranje proizvoda.

0
68

Presecanjem crvene vrpce i uz muziku Garavog sokaka, u Veterniku je, u Ulici kralja Petra I br. 22b, svečano otvorena nova ekspozitura Banke “Poštanska štedionica” AD Beograd, devete po redu u samom gradu, a 51. u Regionalnom centru Novi Sad.

Predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica, Bojan Kekić, podsetio je da 900 hiljada penzionera, od ukupno 1.650.000, prima penzije preko ove banke.

BPŠ je banka koja zapošljava i svojim radnicima omogućava dobre zarade i uslove za rad, naglasio je Kekić i dodao je u poslednjih sedam godina primljeno ukupno 1611 zaposlenih, što je svake godine, osim tokom pandemije, više od 200 stotine.

BPŠ nastaviće, rekao je Kekić, sa podrškom programima Nacionalne službe za zapošljavanje, gde su otvorili 25.000 računa bez naknade, ali i sa otvaranjem novih savremenih ekspozitura, kojih sa ovom ima već 223 i uspešno posluju u desetinama mesta širom Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.