U utorak slabiji pritisak vode

VIDEO K9: Sutra, 14. jula, a možda i u sredu, Novosađani će imati slabiji pritisak vode u cevima zbog radova "Železnice Srbije".

6

Zbog radova „Železnice Srbije AD“ na izmeštanju visokonaponskog električnog voda, u utorak, 14. jula, doći će do prekida u isporuci sirove vode sa izvorišta Petrovaradinska ada.

Ono će biti van sistema vodosnabdevanja od 8 do 14 sati što znači da će do Fabrike vode dolaziti 600 litara sirove vode manje, a to je smanjenje za 45 odsto u odnosu na pun kapacitet pogona za preradu vode.

Zbog toga će doći do smanjenja pritiska u gradskom distributivnom sistemu, odnosno na teritoriji celog grada i prigradskih naselja. Nakon završetka radova i priključenja struje, u utorak, a možda i u sredu, očekuje se smanjen pritisak u distributivnoj mreži.

Služba proizvodnje i distribucije vode u „Vodovodu i kanalizaciji“, kako je saopšteno, obaviće sve pripremne radnje u Fabrici vode prethodnog dana i noći, kako bi u utorak bila isključivo usmerena na distribuciju vode.

Iz ovog preduzeća apeluju na sve sugrađane da racionalno troše i vodu koriste isključivo za piće, sanitarne potrebe i kuvanje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.