U udesima povređeno troje pešaka

VIDEO K9: Četiri osobe, od kojih troje kao pešaci, povređeni su u saobraćajnim nezgodama koje su se tokom jučerašnjeg dana dogodile na području Novog Sada.

0
197

Juče oko 9 časova, u Petrovaradinu, 64-ogodišnja žena kao pešak zadobila je lakše povrede u udesu u Preradovićevoj ulici. Nju je, nakon zbrinjavanja, ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar na dalje preglede.

Oko 11 časova, kod Čenejskog groblja u saobraćajnoj nezgodi je lakše povređena četrdesečetvorogodišnjakinja, koja je, takođe, zbrinuta na licu mesta i upućena u Urgentni centar.

Do kraja dana dogodila su se još dva udesa u kojima su povređeni pešaci, a prvi oko podne, na uglu Bulevara patrijarha Pavla i ulice Ilariona Ruvarca.

“U saobraćajnoj nezgodi je povređen pešak, muškarac star 40 godina. On je zadobio naizgled lakše kontuzione povrede, takođe je zbrinut na licu mesta i prebačen u Urgentni centar. Sinoć oko 21,20 časova na Bulevaru oslobođenja ponovo je povređen pešak, u pitanju je ženska osoba stara 24 godine. Zadobila je povredu glave i pod sumnjom na prelom potkolenice, nakon inicijalnog zbrinjavanja, prevezena u Urgentni centar”, rekla je za Kanal 9 dr Mirjana Bursać, portparolka novosadske Hitne pomoći.

Prethodnih dana, podsetimo, u udesima na gradskim ulicama povređeno je još nekoliko pešaka – u ponedeljak na Bulevaru oslobođenja žena stara 70 godina, a pre nekoliko dana na pešačkom prelazu na uglu Bulevara patrijatrha Pavla i Ilirske ulice teško su povređeni muškarac i žena starosti oko 80 godina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.