U toku turnir “Pro tur” za juniore i kadete u Zrenjaninu

VIDEO K9: Međunarodni Pro tur turnir u stonom tenisu, za juniore i kadete, svečano je otvoren u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

79

Međunarodni Pro tur turnir u stonom tenisu, za juniore i kadete, svečano je otvoren u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Ovaj značajan sportski događaj koji će trajati do subote, 28. septembra okupio je više od dve stotine stonotenisera-kadeta i juniora sa svih kontinenata. Govoreći o značaju turnira, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura je rekao 0024

Kapiten Stonoteniskog kluba Banat Ilija Majstorović je objasnio da je zrenjaninski turnir jedan u nizu Pro tur turnira.

Predsednik Stonoteniskog saveza Srbije Aleksandar Karakašević je govoreći o ovom značajnom događaju rekao da se u Savezu znalo da Zrenjanin može da odgovori svim zahtevima koje postavlja jedan turnir ovakvog formata.

Juniorima i kadetima su do subote na raspolaganju prostori za odigravanje mečeva u Kristalnoj dvorani i u hali Medison. Turnir će se igrati na skoro trideset stolova , a program prva dva dana predviđa duele u singlu, dok će se tokom poslednja dva dana održavati ekipni susreti.

Svi mečevi će se odigravati u termininu od 9 časova pre podne pa do večernjih časova, sem u subotu kada je predviđena završnica turnira. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.