U toku radovi na održavanju putne infrastrukture

VIDEO K9: U okviru redovnog održavanja objekata putne privrede, u ZIG-u podsećaju da ovo preduzeće trenutno sprovodi aktivnosti na uređenju više ulica na teritoriji grada i u prigradskim naseljima. Na ovaj način steći će se, kažu u ZIG-u, bolji uslovi za odvijanje saobraćaja.

260

Tokom avgusta obavljeni su radovi na popravci kolovoza na dve veoma prometne raskrsnice u Novom Sadu – kod Satelitske i Najlon pijace.

Prošle nedelje završeni su radovi i na sanaciji raskrsnice ulica Hajduk-Veljkove i Novosadskog sajma, a juče su počeli radovi na uređenju raskrsnice bulevara Slobodana Jovanovića i Jovana Dučića kod crkve na Novom naselju.

Bolji uslovi za odvijanje saobraćaja steći će se u nekoliko ulica u kojima su izvršeni ili su trenutno u toku radovi na presvlačenju kolovoza. Novi sloj asfalta dobile su dve ulice na teritoriji Mesne zajednice Južni Telep, Mitrovačka i Braće Miladinov.

Asfalt je dobilo i šest ulica u Bukovcu i deo Šenoine ulice u Petrovaradinu, gde je, osim kolovoza, sanirana i pešačka staza.

Završeni su i radovi na popravci kolovoza u Ulici 1300 kaplara na Limanu 3, kao i u Ulici Ružin gaj na Telepu. U toku su radovi u Veterniku i to u ulicama Arona Zagorice i Borislava Pekića, gde se kolovoz takođe presvlači novim slojem asfalta, dok se u naselju Donji Ribnjak sanira pešačka staza.

Pored toga, obavljaju se i radovi na popravci kolovoza struganim asfaltom. Na ovaj način saniran je put za Vezirac u Petrovaradinu, zatim četiri ulice u Veterniku, pet u Adicama i sedam na Klisi, dok su u završnoj fazi radovi u naselju Sajlovo gde će strugani asfalt dobiti četiri ulice.

Završeni su i radovi na uređenju sportskih terena i dela dvorišta u Osnovnoj školi „Miroslav Antić“ u Futogu, a trenutno se, pod stručnim nadzorom JP Zavod za izgradnju grada obavljaju radovi na rešavanju problema odvođenja atmosferskih voda, popravci parkinga ispred ulaza i sanaciji stepeništa unutar kompleksa u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.