U toku projekat Čista Srbija

VIDEO K9: Projekat „Čista Srbija“ koji se tiče izgradnje komunalne kanalizacione infrastrukture je u toku, a danas su u Beogradu potpisani  Relevantni aneksi sa gradovima i opštinama koji su u prvoj fazi realizacije ovog projekta.

0
22

Potpisivanju Relevantnih aneksa sa Gradovima i Opštinama koji su u prvoj fazi realizacije projekta „Čista Srbija“, a koji se tiče izgradnje komunalne kanalizacione infrastrukture prisustvovao je i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević.  

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije Tomislav Momirović je naglasio da je vrednost potpisanih aneksa 336 miliona evra, da će taj novac biti uložen u 26 postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i da će biti izgrađeno 700 kilometara potpuno nove kanalizacione mreže u 14 opština i gradova.

Podsećamo, u februaru ove godine su ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije Tomislav Momirović i direktor „China Road and brige corporation“ Džang Sjaojuen potpisali su ugovore o projektovanju i izvođenju radova na izgradnji komunalne infrastrukture.

Ti ugovori omogućavaju stvaranje uslova da veliki broj opština i gradova u Srbiji reši svoje decenijske probleme u vezi sa prečišćavanjem otpadnih voda i odlaganjem i tretmanom čvrstog otpada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.