U toku prijem novih pripadnika SAJ-a

VIDEO K9: U poslednjih godinu i po dana Ministarstvo unutrašnjih poslova uložilo je dosta u opermanje i obuku Specijalne antiterorističke jedinice koja ovih dana dobiti i nove članove, izjavio je ministar policije koji je danas obišao poligon za obuku SAJ-a.

0
240

U toku je postupak prijema novih pripadnika u Specijalnu antiterorističku jedinicu, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin koji je posetio ovu jedinice u njihovoj bazi, gde im je obezbeđena nova atletska staza, nove pešadijske prepreke, teretana u spoljnim uslovima, kao i druga modernizovana oprema.

Prema rečima ministra policije, u proteklih godinu i po dana uložena su značajna sredstva u opremu i obuke za pripadnike najelitnije jedinice MUP-a, pripadnicima SAJ-a obezbeđena je najnovija oprema za rad i izvršavanje zadataka u noćnim i u zimskim uslovima, kao i najsavremenija oprema koju koriste ronioci SAJ-a i padobranci. U proteklom periodu, kazao je Vulin, vršene su rigorozne selekcije za prijem novih pripadnika u Specijalnu antiterorističku jedinicu i odabrani su najspremniji kandidati koji će uskoro postati pripadnici SAJ-a i deo MUP-a Srbije. Ovom prilikom ministru je uručena plaketa kao izraz zahvalnosti za pomoć i podršku koju je pružio ovoj jedinici u proteklih godinu i po dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.