U svet sa “Dunav” putnim zdravstvenim osiguranjem

VIDEO K9: Stiglo je vreme letnjih godišnjih odmora i putovanja, a iz Dunav osiguranja preporučuju kako da izbegnete visoke troškove lečenja na odmoru.

0
20

Sa uključenim rizicima od budućih pandemija i popustom na onlajn kupovinu, polise putnog zdravstvenog “Dunav” osiguranja obezbeđuju najviši stepen pokrića na tržištu, poručuju iz ove kompanije.

Koliko god pažljivo planirali letnja putovanja, iznenadne bolesti, prehlade ili povrede teško je predvideti. Ipak, postoji način da se zaštitimo od visokih troškova lečenja i obezbedimo neophodnu zdravstvenu zaštitu u inostranstvu u trenucima kada nam je to najvažnije.

Polise putnog zdravstvenog osiguranja pružaju svu neophodnu podršku za nepredviđene situacije, kako bi odmor ostao u lepom sećanju.

Sa najvećom sumom osiguranja na tržištu u iznosu od 35.000 evra, Kompanija „Dunav osiguranje“ obezbeđuje najviši stepen pokrića, koji vlasnici ove polise imaju na raspolaganju za potrebe hitnog lečenja ili naknade troškova, koji u inostranstvu mogu biti izuzetno visoki.

U zavisnosti od nivoa pokrića, posedovanje ove polise omogućava vlasnicima da pokriju troškove iznenadnih i hitnih lekarskih intervencija, nabavke neophodnih lekova, bolničkog i ambulantnog lečenja, prevoza bolesnika do najbliže ustanove i lečenje drugih zdravstvenih tegoba koje nisu posledica hronične bolesti ili krivice putnika.

Pandemijska situacija u proteklom periodu ukazala je na potrebu potpune zdravstvene zaštite svih koji putuju sa ovom polisom, te je osiguravajuće pokriće putnog zdravstvenog osiguranja Kompanije „Dunav“ prošireno ne samo za slučajeve iznenadne bolesti nastale kao posledica infekcije kovidom 19, već uključuje sve oblike eventualnih budućih epidemija ili pandemija. Sa već uključenim dodatkom zaštite od pandemije, ova polisa pruža svu neophodnu zdravstvenu zaštitu širom sveta.

Ukoliko se zaključi onlajn, https://www.dunav.com/kupi-online/, moguće je ostvariti 15% popusta na kupovinu polise putnog zdravstvenog osiguranja putem sajta Kompanije.

U slučaju da se dogodi slučaj pokriven osiguranjem, sve potrebne informacije mogu se dobiti na srpskom jeziku, pozivom na telefonski broj +381 11 3636 999. Usluga medicinske asistencije dostupna je 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

(Tekst sadrži plasiranje proizvoda.)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.