U subotu prvo izvlačenje nagrada u igri ‘Uzmi račun i pobedi’

Prvo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće održano u subotu, 11. marta, objavilo je danas Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave. Predviđeno je izvlačenje 177 nagrada, a građani će moći da ga prate u direktnom televizijskom prenosu na Prvom programu RTS-a, u 17,45 časova.

0
1483

U ovom izvlačenju biće dodeljen dvosoban stan u Beogradu, u ulici braće Jerković-Padina, 12 automobila Fiat 500 L, četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe sa avionskim prevozom, polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč Rolan Garosa, dva putovanja u Grčku za dve osobe, u trajanju od 10 dana.

Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem live stream-a na sajtovima www.rts.rs i www.uzmiracun.rs.

U prvom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 10. marta do 23,59 časa.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18, 25. i 31. mart, a građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.

Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 135,3 miliona dinara.

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” predstavlja jednu od 68 mera Nacionalnog programa za borbu protiv sive ekonomije. Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.