U subotu Olimpijski dan

U subotu će u Beogradu biti održan „Olimpijski dan“, događaj koji se organizuje u svim zemljama sveta povodom obeležavanja rođendana Međunraodnog olimpijskog komiteta.

0
59

Pod sloganom „U susret Mediteranskim igrama“, ovogodišnji „Olimpijski dan“ će biti održan u subotu, 4. juna, sa početkom u 12 časova, na trim stazi u beogradskom HAJD parku.

Ovaj događaj organizuje se u svim zemljama sveta povodom obeležavanja rođendana Međunrodnog olimpijskog komiteta, a u našoj zemlji će biti proslavljen po 28. put.

Ove godine u ulozi promotera Olimpijskog dana je Milan Aleksić, vaterpolista koji je reprezentativnom timu osvojio dve zlatne olimpijske medalje, u Riju i u Tokiju, kao i bronzanu olimpijsku medalju u Londonu.

U Hajd parku će biti organizovane trke za decu do 4, 8 i 12 godina, trka za osobe sa invaliditetom, trka zadovoljstva na 3600 metara, kao i porodična i štafetna trka u kojoj će učestvovati i štafeta Olimpijskog komiteta Srbije i kompanije članice nihovog sponzorskog pul.

Ove godine na Olimpijskom danu biće promovisana i mobilna apllikacija za vežbanje „TreninGo“ Olimpijskog komiteta Srbije, prva sportska aplikacija za samostalno vežbanje na našim prostorima koja se besplano može preuzeti iz App Store, kao i Google Play.

FOTO/oks.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.