U subotu boks meč Voša – Radnik

VIDEO K9: Ljubitelji boksa biće u prilici da u subotu na SPENs-u prate meč Prve lige Srbije između domaćina, Bokserskog kluba Vojvodina i Radnik iz Bijeljine. Meč će biti održan na otvorenom, ukoliko to vreme dozvoli, što će biti svojevrsna manifestacija za posetioce.

1437

“Gost je Radnik iz Bijeljine. Oni su jedna ozbiljna, po meni i najbolja ekipa u regionu. Imali su i dva takmičara koji su učestvovali na kvalifikacijama za Olimpijadu, tako da se radi o jednoj prilično ozbiljnoj i veoma kvalitetnoj ekipi. Oni su i ušli sa namerom da se bore za prvo mesto. Imali su taj kiks u 1. kolu protiv Loznice, ali će probati to da nadoknade u nastavku takmičenja i prvenstva, tako da će ovo biti težak i neizvestan meč”, rekao je Milan Kozomora, sportski direktor BK “Vojvodina”.

Kozomora je naveo da i Vojvodina spremna ulazi u predstojeći meč, što su potvrdili i bokseri. Kao pojačanje danas je predstavljen bokser Miralem Ahmeti.

“Dosta se lepo treniralo. Naravno da ćemo ići na pobedu i da ćemo dati sve od sebe i neka bolji pobedi. Boksujem u kategoriji 75, ovo mi je prvi nastup u ligi i daću sve od sebe da se pokažem u što boljem svetlu”, kazao je Ahmeti.

Dositej Todorovski, bokser BK “Vojvodina”, kao reprezentativac Srbije nastupa u kategoriji do 56 kg.

“U ovom slučaju nastupam u kategoriji do 68 kg, odnosno lakoj kategoriji. Predstavljaću BK Vojvodinu u najboljem svetlu i daću sve od sebe, kao i saborci iz kluba i iz protivničkog kluba. Svaki bokser koji ulazi u ring je za mene hrabar, za mene je junak i pobeda se ne dovodi u pitanje kada su u pitanju dva junaka, odnosno junak na junaka. U tom kontekstu kada se ceni naš trud i naša želja da prikažemo boks u najboljem mogućem svetlu”, izjavio je Todorovski.

Meč će biti održan u subotu u 18 časova na platou Teatra SPENS-a kod službenog ulaza 3. Tome će, kako je rečeno prethoditi i javno merenje takmičara.

“Pozivam sve ljubitelje dobrog boksa, jer dosad je Vojvodina pružila dobar boks, da dođu na tu predstavu. Obećavamo da će biti dobrih borbi. Radnik je ozbiljna bokserska ekipa. U slučaju kiše meč će biti održan u dvorani na I spratu SPENS-a”, naveo je Milorad Reljić, direktor BK “Vojvodina”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.