U subotu boks meč Vojvodina – Kragujevac

VIDEO K9: U subotu 19. marta, u okviru 2. kola prve bokserske Super lige Srbije sastaće se bokseri "Vojvodina-Mikromarketa" i "Kragujevca". Početak meča zakazan je za 19 časova, a osim takmičarskog, on će imati i humanitarni karakter.

1925

Posle sedam godina Novosađani će ponovo imati priliku da uživaju u ligaškim takmičenjima i prelepim bokserskim mečevima, istakli su predstavnici bokserskog kluba “Vojvodina-Mikromarket” na konferenciji za novinare povodom predstojećeg meča sa Bokserskim klubom iz Kragujevca.

“Ono što najavljuje dobre mečeve jeste da Vojvodina u svojim redovima ima veliki broj reprezentativaca i prvaka Srbije. Jedan od njih je Dositej Todorovski koji je prvak u kategoriji do 56 kilograma za 2016. godinu u Lazarecvcu i drugi, koga smo prošli put najavili, jeste Nikola Jovanović, koji je takođe prvak u kategoriji do 81 kilograma, a očekujemo još neka pojačanja iz regiona”, rekao je Milan Kozomora, sportski direktor BK Vojvodina.

Organizatori ističu i da u zahvaljujući podršci Grada Novog Sada prebrodili probleme i da su spremni za postizanje dobrih rezultata. Osim toga, ovaj bokserski klub organizuje i akciju “Sportom protiv nasilja u porodici”, gde će sva sredstva prikupljena od ulaznica biti donirana novosadskoj Sigurnoj kući.

“Uspeli smo da izvučemo klub i stanemo na noge i zbog toga želimo i mi nekome da pomognemo, odnosno ovog puta sigurnoj ženskoj kući. Tako da će na svaki naredni meč imati humanitarni karakter i svaki put ćemo odabrati neku ustanovu kojoj ćemo pomoći”, najavio je Milorad Reljić, direktor kluba.

 

“Ono što moram napomenuti jeste da mi, kao sportisti koji predstavljamo ovaj klub, nismo ni u kakvoj ugovornoj obavezi, već taj odnos zasnivamo na dobroj volji, pa smo samim tim i motivisani da se borimo sa većim žarom i da ovom klubu donesemo pobedu”, rekao je Dositej Todorovski, prvak Srbije u boksu za 2016.

Todorovski dodaje i da će Bokserski klub Vojvodina-Mikromarket iz ovog meča izaći kao pobednik. Početak meča zakazan je za subotu, 19. marta, sa početkom u 19 časova u stonoteniskoj sali na Spensu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.