U subotu besplatne turističke ture

VIDEO K9: Uprkos teškoj situaciji u koju ih je dovela pandemija korona virusa, Udruženje turističkih vodiča Novog Sada nastavlja tradiciju da sugrađane upoznaje sa gradom u kojem žive kroz besplatne ture organizovane povodom 21. februara, Dana turističkih vodiča. Nekoliko takvih obilazaka biće organizovano u subotu, 27. februara.

0
14

Udruženje turističkih vodiča Novog Sada pridružilo se svojim kolegama u svetu u obeležavanju Dana turističkih vodiča još 2005. godine i od tada sa sugrađanima slave svake godine.

Uprkos tome što je sitaucija sa virusom Covid-19 uticala na to da mnogi vodiči ostanu bez posla ili da se prekvalifikuju za rad na nekim drugim pozicijama, tradiciju nastavljaju i ovog februara.

Besplatne turističke obilaske znamenitosti centra Novog Sada, uključujući i Petrovaradinsku tvrđavu, članovi gradskog Udruženje turističkih vodiča realizovaće u subotu, 27. februara. Polasci su planirani sa više lokacija.

PETROVARADINSKA TVRĐAVA

11h kod samostana Svetog Jurja
11h kod Sata
11h ispred Muzeja Grada
11,30h kod samostana Svetog Jurja

CENTAR GRADA

11h plato kod SNP-a – Crkve i hramovi Novog
Sada,
11h fontana RK Nork – Kad je gluma bila život
11h kod spomenika Svetozaru Miletiću
11h kod spomenika Jaši Tomiću
11h kod spomenika Žrtvama racije – Neoplanta

Obavezno je pridržavanje svih mera, kao i prijave na  vodicins@gmail.com zbog ograničenog broja mesta. 

Za prijavu, koja će biti validna nakon potvrde, zainteresovani građani treba da pošalju ime i prezime, broj telefona i željenu turu za obilazak.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.