U studentskim domovima 460 brucoša

VIDEO K9: U domove Studentskog centra Novi Sad ove jeseni useljeno je 460 brucoša. Pred početak akademske godine i povratka studenata, u objektima studentskog smeštaja je izvršena i komplenta dezinfekcija u cilju suzbijanja širenja korona virusa.

0
24

Tokom prošle nedelje svih 10 studentskih domova Studentskog centra Novi Sad u potpunosti su dezinfikovani radi suzbijanja pandemije virusa kovid-19.

Dezinfekcija je obavljena u sklopu programa dodatnih higijenskih mera koje se sprovode u skladu sa preporukama Kriznog štaba, a takođe su dezinfikovane i velika menza, prostorije studentskog standarda i upravna zgrada.

Trenutno u domovima boravi 2.425 studenata, a u svih 10 domova u izolaciji su 3 studenta koji imaju lakše siptome korone.

Izjava: Ivan Desnica, upravnik Studentskog doma „Slobodan Bajić“
00289
0146 Mi kao studentaski dom….To je jako mali broj 0218

Studenti spadaju u kategoriju sa niskim procentom imunizacije protiv korona virusa, dok iz Studenstkog centra stalno apeluju na njih da se vakcinišu.

Ove godine je, od 11. oktobra, u domove Studentskog centra Novi Sad useljeno 460 brucoša, od kojih 48 u Zrenjaninu, 24 u Somboru, a ostatak u Novom Sadu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.