U strahu od maloletnika

VIDEO K9: Stanovnici iz jedne ulice na Telepu požalili su se našoj redakciji na osmogodišnjaka koji, kako tvrde, vrši nasilje nad životinjama. Slučaj su, kako kažu, u nekoliko navrata prijavljivali policiji, kao i Centru za socijalni rad, koji prema njihovim rečima, nemaju rešenje za ovaj slučaj.

0
50

Sugrađani iz jedne ulice na Telepu kažu da već nekoliko godina ne žive mirno u svojoj ulici, a problem im pravi dete – osmogodišnjak iz komšiluka, kojeg optužuju za ozbiljno maltretiranje životinja, kako vlasničkih tako i lutalica, krađu kućnih ljubimaca pa i za maltertiranje druge dece.

Za našu televizuju navodni svedoci ovih dešavanja ispričali su svoja neprijatna iskustva i na čije prijave, kako kažu, nisu reagovali ni policija ni Centar za socijalni rad jer se radi o maloletnom detetu.

Još jedna stanovnica ove ulice, koja je inače i osnivačica Udruženja za zaštitu životinja „Udomi i spasi“, navodi da ljudi iz ovog kraja pokušavaju sve da urade kako bi zaštitili ne samo svoje kućne ljubimce.

Naši sagovornici tvrde da su lično prisustvovali nasrtajima na njihove kućne ljubimce.

Stanovnici se pitaju zašto institucije ne reaguju s obzirom da se negativna priča o dečaku proširila po gradu kao i po društvenim mrežama, pa je ugrožena i njegova bezbednost i upućene su mu, kako su čuli, ozbiljne pretnje.

Centar za socijalni rad Novog Sada pitali smo da li su primili prijavu o ovom slučaju i da li će nešto preduzeti, od kojih, do emitovanja ovog priloga, nismo dobili odgovor.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.