U sredu Dan novosadskog univerziteta

VIDEO K9: Dan Univerziteta u Novom Sadu i 63 godine od njegovog osnivanja biće obeleženo u sredu, 28. juna, u zgradi Rektorata.

0
36

U amfiteatru Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, u sredu, 28. juna biće održana svečanost povodom obeležavanja 63. godišnjice osnivanja i Dana Univerziteta.

Tom prilikom biće promovisani novi profesori emeritusi Univerziteta, dodeljena nagrada za naučni i stručni rad studenata u tekućoj školskoj godini. Novi profesori emeritusi, kojima je Senat Univerziteta dodelio ovo prestižno zvanje su prof. dr Božo Dalmacija i prof. dr Neda Mimica-Dukić  sa Prirodno-matematičkog fakulteta i prof. dr Livija Cvetićanin sa Fakultet tehničkih nauka.

Nagrade za naučni i stručni rad primiće 47 studenata sa šest fakulteta, Filozofskog (1), Medicinskog (4), Prirodno- matematičkog (23), Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ (16), Tehnološkog (1) i Akademije umetnosti (2). Svečani program počeće u 12 časova u amfiteatru Rektorata. Na svečanosti će biti uručene i zahvalnice studentima-volonterima koji su učestvovali u spasilačkoj misiji nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku početkom ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.