U ponedeljak zasedaju odbornici Novog Sada

VIDEO K9: Nakon svečane sednice na kojoj će doneti odluku o lauteatima ovogodišnje Oktobarske nagrade i Novembarske povelje, odbornike Novog Sada u ponedeljak očekuje i redovna sednica Skupštine grada na kojoj će, između ostalog, odlučivati i o načinu na koji će biti pokriven dug JKP Čistoća iz ranijih godina.

0
21

Za ponedeljak, 16. oktobra zakazana je svečana sednica Skupštine Novog Sada na kojoj će se pred odbornicima naći predlozi odluka o dodeli ovogodišnje Oktobarske nagrade Novosadskom sajmu, dr Draganu Laziću i mr Ružici Vukobratović, kao i o dodeli Novembarske povelje Osnovnoj školi Vuk Karadžić, mr Nenadu Šaponji i protojereju Branku Ćurčinu.

Nakon svečane, biće održana i redovna sednica Skupštine grada na čijem su dnevnom redu, između ostalog, nekoliko planova detaljne regulacije i izveštaji o investicionim aktivnostima gradskih preduzeća u prvoj polovini ove godine.

Pred odbornicima će se naći i davanje saglasnosti nadzornim odborima gradskih preduzeća na načine raspodela dobiti iskazanih u 2022, kao i o načinu pokrića gubitka JKP Čistoća.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.