U ponedeljak besplatni pregledi kože na melanome

Svi zainteresovani mogu da se prijave od danas do 9. maja u periodu od 8 do 20 sati, putem besplatne telefonske linije za pozive iz fiksne telefonije na broj: 0800 222 888

446

Evropska kampanja protiv raka kože – Euromelanoma 2014 obeležava se u ponedeljak, 12. maja, a u Srbiji će biti obeležena besplatnim pregledima kože u 21 gradu.

Pregledi će se obavljati u državnim klinikama i bolnicama, kao i u privatnim dermatološkim ordinacijama u Beogradu, Požarevacu, Smederevu, Smederevskoj Palanci, Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu, Kikindi, Vršcu, Subotici, Senti, Zaječaru, Nišu, Prokuplju, Leskovcu, Vlasotincima, Užicu, Kragujevcu, Valjevu, Ćupriji i Paraćin.

Svi zainteresovani mogu da se prijave za pregled od danas do 9. maja u periodu od 8 do 20 sati, putem besplatne telefonske linije za pozive iz fiksne telefonije na broj: 0800 222 888.

Kampanju organizuje Udruženje dermatovenerologa Srbije , a pod pokroviteljstvom Evropske akademije za dermatologiju i venereologiju (EADV) i Ministarstva zdravlja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.