U planu sanacija ulice Emanuila Jankovića

VIDEO K9: Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije stigao je odgovor na naše pitanje da li je i kada u planu asfaltiranje ili rekonstrukcija ulice Emanuila Jankovića u Novom Sadu.

0
59

Nakon emitovanja našeg priloga o stanju u kom se nalazi ulica Emanuila Jankovića na Klisi u Novom Sadu, stigao je i odgovor iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Kako navode, Grad Novi Sad prioritetno ulaže sredstva za rešavanje problema odvođenja otpadnih voda, što je jedan od osnovnih problema u ovom delu naselja.

Programom uređivanja građevinskog zemljišta za 2021. godinu, opredeljena su sredstva za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju kanalizacije u ulicama Emanuila Jankovića i Zidarskoj, navode iz Gradske uprave, nakon čega će biti stvoreni uslovi za izgradnju kanalizacione mreže.

Takođe, dodaju da će se po završetku radova na izgradnji planirane podzemne infrastrukture, pristupiti radovima na izgradnji saobraćajnih površina.

U međuvremenu se, stoji u saopštenju, kroz Program održavanja putne privrede redovno vrši sanacija postojeće podloge na kolovozu u ovoj ulici, kako bi bi bilo obezbeđeno što bezbednije odvijanje saobraćaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.