U planu parking u Ilariona Ruvarca

VIDEO K9: Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada raspisala je javnu nabavku za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju parkinga sa pratećom infrastrukturom u Ulici Ilariona Ruvarca.

0
21

U Ulici Ilariona Ruvarca, koja spaja Bulevar Patrijarha Pavla i Futošku ulicu velika je frekventnost saobraćaja, ali je evidentan i nedostatak parking mesta, što su nam potvrdili i stanari koji žive u ovom delu grada.

Ovaj problem je prepoznao i grad pa je Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije raspisala javnu nabavku za izradu tehničke dokumentacije za izgradnju parkinga sa pratećom infrastrukturom u Ulici Ilariona Ruvarca.

Predviđena širina saobraćajnice između parking mesta je 5,40 metara, a dužina oko 40 metara, stoji u tehničkoj dokumentaciji. Izgradnja parkinga planirana je na parceli broj 5.430 koja je u vlasništvu grada i površine je 747 metara kvadratnih, pokazuju podaci Republičkog geodetskog zavoda.

Vrednost izrade tehničke dokumentacije procenjena je na nešto više od 66.500 dinara, a rok za dostavljanje ponuda je 20. maj

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.