U planu nova dečja bolnica

VIDEO K9: Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine dobiće novi objekat za čiju je izradu projektno-tehničke dokumentacije pokrajina izdvojila 67 i po miliona dinara.

0
16

Dečja bolnica u Novom Sadu biće smeštena u novu zgradu koja će biti izgrađena na mestu postojećeg objekta Klinike za stomatologiju Vojvodine.

Inicijativu za izgradnju novog objekta za potrebe Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine pokrenula je Pokrajinsk avlada koja je na današnjoj sednici izdvojila 67,5 miliona dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije neophodne za početak radova na izgradnji novog kompleksa Instituta sa površinom od oko 30.000 kvadratnih metara.

Početak radova planiran je u 2022. godini. Sa sednice Pokrajinske vlade saopšteno je i da su obezbeđena sredstva u iznosu od 8,4 miliona dinara za izradu projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju potpuno nove zgrade Klinike za stomatologiju, koja će biti smeštena u okviru kompleksa Medicinskog fakulteta u Novom Sadu.


Na sednici je danas doneto i rešenje da se Opštini Opovo usmeri 41,9 miliona dinara za dogradnju objekta namenjenog za Predškolsku ustanovu „Bambi”, u naselju Sefkerin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.