U petak tribina “Trezan i vezan”

VIDEO K9: U Novom Sadu će u petak, 30. septembra, biti održana tribina pod nazivom "Trezan i vezan", usmerena na podizanje bezbednosne kulture naših sugrađana o učestvovanju u saobraćaju.

0
26

Na koji način korišćenje psihoaktivnih supstanci i nekorišćenje sigurnosnog pojasa utiče na bezbednost učesnika u aobraćaju, sugrađani će imati da vide na teorijsko-demonstrativnom događaju koji će, pod nazivom “Trezan i vezan”, u petak rganizovati predstavnici Strukovnog udruženja policije “Dr Rudolf Arčibald Rajs” iz Novog Sada.

Nakon tribine, na Trgu slobode uslediće i praktični deo manifestacije – demonstracija na poligonu.

Fokus grupa na koju je tribina usmerena su mladi iz novosadskih osnovnih i srednjih škola, kao i svi ostali zainteresovani sugrađani. Cilj je, kako je naveo Boban Pavlović, predstavnik SUP “Dr Rudolf Arčibald Rajs”, podizanje bezbednosne kulture građana Novog Sada, uzimajući u obzir da je naš grad ove godine Evropska prestonice kulture.

Tribina će biti održana pod vedrim nebom na trgu ispred Gradske kuće bez obzira na vremenske uslove pa bi, u slučaju najave padavina, zainteresovani posmatrači na ovaj zanimljivi događaj trebalo da ponesu i kišobrane.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.