U petak doček Dečije Nove godine

VIDEO K9: Naši najmlađi sugrađani imaće priliku da svoju, Dečiju Novu godinu, tradicionalno dočekaju 31. decembra, a cela manifestacija krenuće u 10.30 sati ujutro ispred spomenika Jovanu Jovanoviću Zmaju u Zmaj Jovinoj ulici.

0
16

Tradicionalni doček Dečije Nove godine biće po peti put biti upriličen u Novom Sadu, u petak, 31. decembra. Program dnevnog druženja i zabave počeće u 10,30 časova kod Zmaj Jovinog spomenika u Zmaj Jovinoj ulici gde je predviđen skup svih učesnika gradskog novogodišnjeg karnevala.

Karnevalska povorka će u 11 časova krenuti Dunavskom ulicom ka „Ledenoj šumi“ u Dunavskom parku, gde će na centralnoj bini od 11,30 časova početi novogodišnja dečija zabava.

Na programu će se i ove godine naći mnoštvo raznovrsnih besplatnih sadržaja namenjenih najmlađim Novosađanima, a uz novogodišnje odbrojavanje, tačno u podne, mališani i njihovi roditelji imaće priliku da u vazduh puste više stotina šarenih balona na kojima će napisati svoje želje. Decu će zabavljati animatori, nastupi dečjih horova, „Vragolana“- pozorišne trupe koja će izvesti predstavu „Kako uhvatiti zvezdu padalicu?“.

Doček dečje Nove godine u Novom sadu trajaće do 13 sati, a u toku programa, roditelji, bake i deke imaće priliku da se odazovu humanitarnoj akciji koju sprovode „Tate Novosađani“ čiji je cilj prikupljanje sredstava za lečenje dece obolele od paralize, sa kutijama za donacije postavljenim na bini i u u „Snežnom gradu“ Ledene šume.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.