U Novom Sadu, hej…

VIDEO K9: Novi Sad je atraktivna destinacija za turiste koji u sve većem broju posećuju našu zemlju. Kako kažu u Turističkoj organizaciji Novi Sad, to se najbolje vidi po broju prijavljenih boravaka.

0
205

TTuristi koji u sve većem broju posećuju Novi Sad cene veliki broj atraktivnih lokacija u našem gradu, brojna dešavanja i festivale, dobru uslugu, ali i pravovremenu informaciju o celokupnoj ponudi, kažu u gradskoj Turističkoj organizaciji.

“Naravno da vole da svrate u naš Info centar i svi koji dođu kod nas u Info centar oduševe se kvalitetom naših brošura. To ne jedanput nam svaki turista kaže. Dosta informacija mogu da dobiju i u ovako nešto bogatijim brošurama i u onim flajerima koje mi dajemo kao kratke i sažete informacije o turističkim atrakcijama i šta je to sve interesantno za njih”, rekla je Tihana Putin, portparolka TONS-a.

Putin je dodala da u gradu ima dovoljno stručnih turističkih vodiča za potrebe posetilaca i njihovo upoznavanje sa našom kulturom i običajima.

“Udruženje turističkih vodiča je naš partner u brojnim aktivnostima, naročito kada nam dođu nake važne delegacije, kada organizujemo dolazak novinara ili tur operatora, odnosno organizatora putovanja koji u svoje turističke ponude treba da uvrste Novi Sad. Ili već imaju Novi Sad, a treba nešto novo da uvrste u ponudu. A, naravno, mediji su ti koje mi zovemo da bismo promovisali Novi Sad kao poželjnu turističku destinaciju. I, u svakom slučaju, saradanja je odlična”, kazala je Putin.

Postoje i besplatne ture razgledanja svakoga dana koje za sugrađane organizuje grupa licenciranih turističkih vodiča za naše turiste. Što se domaćih i stranih posetilaca tiče, cilj je zadržati ih u gradu i okolini što duže.

“Naravno da je Novi Sad magična destinacija, jer pruža raznovrsnu ponudu, zadovoljiće zaista raznovrsnu znatiželju svih onih koji se nađu u našem gradu. I ono čime sigurno znamo da se oduševe je blizina turističkih atrakcija, praktično je i Tvrđava na pešačkoj udaljenosti od strogog centra grada, kao i Štrand. Lako dostupni su i Fruška gora, kao i salaši na Čeneju, čarde na Dunavu. Tako da zaista za svakog ponešto se može naći i uvek dobrodošli su nam dragi turisti iz celog sveta”, istakla je Putin.

Sve te specifičnosti, kaže Putin, izdvajaju Novi Sad od ostalih u regionu, zbog čega u avgustu, u špicu sezone, očekuju najveći broj domaćih i stranih posetilaca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.