U nedelju izbori u četiri mesne zajednice

VIDEO K9: U nedelju će na izbore građani Rumenke, Čeneja, Starih Ledinaca i Budisave koji će glasati za članove saveta svojih mesnih zajednica.

0
22

Izbori za članove Saveta mesnih zajednica „Stari Ledinci“, „Budisava“, „Rumenka“ i „Čenej“, biće održani u nedelju, 1. avgusta, u periodu od 7 do 20 časova. Obaveza glasača je da sa sobom ponesu lična dokumenta.

Građani će za članove Saveta MZ „Stari Ledinci“ glasati u prostorijama ove mesne zajednice u Ulici Vuka Karadžića broj 98, u Budusavi u Osnovnoj školi „Ivo Andrić“ u Ulici školskoj broj 3 na glasačkim mestima 1 i 2, dok će izbori za članove Saveta MZ „Čenej“ biti održani u Ulici Vuka Karadžića broj 289.

Članove Saveta MZ „Rumenka“ građani će birati na 3 glasačka mesta: u objektu mesne zajednice u Vojvođanskoj 19, (glasačko mesto broj 1), u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Ulici Jovana Jovanovića Zmaja 24 (glasačko mesto broj 2) i u Domu penzionera u Ulici cara Lazara bb (glasačko mesto broj 3).

Podsetimo, prošlog meseca su održani izbori za članove saveta 42 od 47 novosadskih mesnih zajednica, a nakon predstojećih u nedelju, preostaće izbori u MZ Begeč koji su na redu 2023. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.