U nedelju besplatni zdravstveni pregledi

VIDEO K9: Akcija preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja Republike Srbije pod nazivom “Otvorena vrata” biće nastavljena u nedelju u svim većim zdravstvenim ustanovama u zemlji u periodu od 8 do 16 časova. Sugrađani će u Novom Sadu ove besplatne preglede moći da obave u objektu Domu zdravlja na Limanu i Kliničkom centru Vojvodine.

0
216

U Domu zdravlja “Novi Sad” će u okviru akcije preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja pod nazivom “Otvorena vrata”, sugrađani u nedelju, 3. novembra, od 8 do 16 časova u objektu na Limanu IV moći da izmere visinu krvnog pritiska sa EKG-om i urade analizu nivoa šećera u krvi.

Ova analiza se radi od 8 do 11 časova, a pacijenti pre toga ne smeju da doručkuju, niti piju kafu, napominju u Domu zdravlja.

Za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica pa je značajno da najpre dođu oni građani koji nemaju zdravstveno osiguranje i to u periodu od 8 do 10 časova da bi dobili redni broj za pregled, kako ne bi dugo čekali, već došli u dogovoreno vreme.

Besplatni preventivni pregledi za građane biće od 8 do 16 časova organizovani i u Kliničkom centru Vojvodine, gde će građani moći će da obave neurološke i oftalmološke preglede u zgradi Poliklinike KCV.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.