U nedelju besplatni zdravstveni pregledi

VIDEO K9: U akciji preventivnih pregleda Ministarstva zdravlja pod nazivom "Otvorena vrata" u nedelju, 16. decembra, sugrađani će u našim zdravstvenim ustanovama moći da obave besplatne oftamološke i druge preglede. Za ove preglede nije potrebna zdravstvena knjižica.

0
366

Sugrađani kojima je neophodan oftamološki pregled, a imaju problem sa zdravstvenim osiguranjem, moći će ovaj specijalistički pregled da obave u nedelju, 16. decembra od 8 do 16 časova u KCV i u novosadskom Domu zdravlja.

Oftamološki pregledi u Kliničkom centru Vojvodine biće organizovani na polikliničkom odeljenju Klinike za očne bolesti, dok će svi zainteresovani ovaj pregled u Domu zdravlja “Novi Sad” moći da urade u okviru Službe za specijalističko-konsultativnu delatnost na III spratu objekta Liman IV.

Institut za plućne bolesti Vojvodine sprovodiće pulmološke kliničke preglede, po potrebi spirometriju i radiološki pregled grudnog koša, u Odeljenju za specijalističko-konsultativne preglede u Novom Sadu, Majevička broj 2a.

Institut za onkologiju Vojvodine Sremska Kamenica vršiće uzimanje uzoraka krvi za tumor markere CEA i Ca19-9 u laboratoriji Instituta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.