U KCV 81 pacijent inficiran Covid 19 virusom

VIDEO K9: Broj zaraženih korona virusom u Vojvodini, prema zvaničnim podacima i dalje opada, a na respiratorima je u pokrajinskim bolničkim ustanovama trenutno 10 pacijenata.

10

Ukupan broj lica zaraženih Covid 19 infekcijom u Vojvodini je i dalje u padu i u Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 81, a u Opštoj bolnici u Pančevu 115 pacijenata obolelih od te infekcije.

Na respiratorima je u KCV devet, a u pančevačkoj bolnici jedan pacijent. U privremenoj bolnici u „Novosadskom sajmu“, predviđenoj za lečenje obolelih sa lakšom kliničkom slikom smešteno je 90 obolelih, dok je u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Junaković“ u Apatinu 45 pacijenata.

Iz Porajinskog kriznog štaba apeluju na građana da i pored višednevnog kontinuiranog opadanja ukupnog broja obolelih od Covid 19 infekcije, nastave da se ponašaju maksimalno odgovorno i da primenjuju sve osnovne mere predostrožnosti, poput strogog poštovanja socijalne distance, nošenja zaštitnih maski i rukavica i upotrebe dezinfekcionih sredstava.

Od 18 sati danas je na snazi zabrana kretanja duga 59 časova, koja će trajati do ponedeljka u 5 ujutru.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.