U četvrtak sednica SO Čajetina

VIDEO K9: Odbornici Čajetine zasedaće u četvrtak, 29. oktobra po četvrti put u novom sazivu opštinskog parlamenta. Sednica će biti održana u Kulturnom centru na Zlatiboru, a među brojnim tačkama dnevnog reda biće i izmene aktuelnog finansijskog plana za Javno preduzeće Gold gondola Zlatibor.

0
53

Predlozi odluka o usvajanju izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za izgradnju gondole na Zlatiboru, zatim o usklađivanju osnivačkog akta JP  „GOLD GONDOLA ZLATIBOR’’ te o davanju saglasnosti na izmene finansijskog plana za 2020. godinu ovog preduzeća, među prvim su tačkama dnevnog reda o kojima će u četvrtak raspravljati odbornici opštine Čajetina.


Biće reči i o povećanju osnovnog kapitala Komunalnog javnog preduzeća ”Zlatibor” , kao i o davanju saglasnosti na druge izmene Programa poslovanja tog preduzeća za 2020. godinu, zatim o izmeni odluke o boravišnoj taksi, kao i o određivanju građevinskih područja na teritoriji Čajetine. Među više od 30 tačaka dnevnog redu su i Predlog odluke o dopuni Plana postavljanja privremenih objekata na područja Zlatibora za period 2017-2022. godine, zatim niz predloga rešenja o otuđivanju građevinskog zemljišta putem javnih oglasa, o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu, kao i nekoliko predloga kadrovskih rešenja u upravnim i nadzornim odborima čajetinskih Centra za socijalni rad i biblioteke.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.