U Betaniji podeljeno cveće povodom 8. marta

VIDEO K9: Povodom 8. marta, Mesna zajednica "Heroj Pinki" i javna preduzeća obradovali su sve buduće mame, trudnice i zaposlene u Betaniji cvećem i lepim poklonima.

0
725

Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, predstavnici mesne zajendice i javnih preduzeća odlučili su da obraduju sve žene na Klinici za ginekologiju Kliničkog centra Vojvodine i uruče im mali znak pažnje.

“Divan je povod, upravo 8 mart, Dan žena, da se obeleži kod nas na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine. Ovim gestom, simbolom dodele ruže i poklona, najpre našim porodiljama, našim pacijentima, kojih ima oko 150 danas na klinici, kao i naše zaposlene”, rekao je prof. dr Tihomir Vejnović, upravnik Klinike za ginekologiju KCV.

Kako Vejnović navodi, ovo je prvi put posle toliko godina da zaposleni u ovoj Klinici, a i pacijenti, dobiju simboličan poklon.

“Cilj i ideja je da se obeleži ovaj dan, 8. mart, a naravno, ovde, pošto se rađaju mala deca, vodimo računa o natalitetu. Žene su te koje su majke, koje nam pružaju život. Tako da smo odlučili da ovde odradimo tu akciju. Ovde ima najviše žena, pa smo odlučili da im obeležimo ovaj dan i da im podelimo poklone”, kazala je Milica Pavlić ispred Mesne zajednice “Heroj Pinki”.

Svi zaposleni, a i pacijenti, bili su oduševljeni ovakvim gestom, a na licima žena moglo se videti samo zadovoljstvo jer, kako kažu, Betanija i jeste mesto odakle sreća počinje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.