U Baču održan karate Kup Vojvodine

VIDEO K9: U sportkoj hali u Baču proteklog vikenda održano je takmičenje u karateu za Kup Vojvodine. U ukupnom plasmanu prvo mesto zauzeo je Karate klub Enpi iz Subotice.

811

Takmičenje za Kup Vojvodine održano u Baču u subotu je okupilo preko 250 karatista iz 20 vojvođanskih klubova, koji su se nadmetali u katama i borbama.

U jakoj konkurenciji i fer i sportskoj atmosferi prvo mesto u ukupnom plasmanu zauzeo je KK Enpi iz Subotice. Drugo mesto je pripalo KK Čoka iz Čoke, dok su trećeplasirani bili karatisti KK BPS iz Bačkog Petrovog Sela.

Karatisti KK kluba Slavija Bač, inače tehnički organizatori ovog takmičenja, ostvarili su zavidne rezultate.

Zlatnu medalju kate ekipno osvojili su Strahinja Petrov, Marko Đurić i Nemanja Ljubojčić, a karatistkinje su izborile i dve srebrne u ekipnoj konkurenciji, za kate i borbe.

U pojedinačnoj konkurenciji zlatnu medalju u borbi osvojila je Milica Bašić, srebrne Dimitrije Nedimović, Milena i Đuro Postić, a bronzane Anđela Vujić i Stefan Đaković, te tri srebra i dve bronze katama pojedinačno.

Prvih pet takmičara po disciplinama sa ovog takmičenja kvalifikovali su se za Kup Srbije u karateu, koji će biti održan 28. novembra na Banjici u Beogradu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.