U 2017. nove 24. turističke info table

VIDEO K9: Projekat postavljanja turističke signalizacije u gradu Novom Sadu počeo je tokom 2015. godine, kada je postavljeno pet trostranih siti lajt panoa u užem centru grada. Na tim panoima nalaze se infomracije za turiste o znamenitostima grada. Tokom prošle godine postavljena je turistička signalizacija na još devet lokacija, a u planu Turističke organizacije grada je nastavak tog projekta i u ovoj godini.

0
514

Tokom prošle godine na devet lokacija postavljene su turističke info table u širem centru grada kao i u okolini Novog Sada – na Tvrđavi, u Dunavskom parku, na Pozorišnom trgu, Štrandu, Autobuskoj stanici i u Sremskoj Kamenici.

“U narednom periodu sledi i treća faza signalizacije, a to je obeležavanje 24 hotela sa turističkim tablama na 82 lokacije, tako da će biti turistima, kao i gostima koji dolaze u Novi Sad, lakše snalaženje i pronalazak određenih hotela”, navela je Danijela Jokanović iz Turističke organizacije Novi Sad.

Osim toga, biće postavljene reklame i na bilbordima, a mape grada takođe biće postavljene na novim lokacijama.

U svrhu psotavljanja signalizacije, odnosno info tabli za 24 hotela, iz gradske kase biće izdvojeno 15 i po miliona dinara, dok će po 600.000 dinara biti izdvojeno za usluge izrade tehničkih uslova i nadzora tokom postavljanja signalizacije, kao i za tekuće popravke i održavanje već postojeće signalizacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.