TV serija “Na veslu priča” promovisana u Zrenjaninu

VIDEO K9: U Baroknoj sali zrenjaninske Gradske kuće održana je promocija TV serije pod nazivom ,,Na veslu priča’’ snimane u tom gradu.

300

Povodom početka premijernog emitovanja 10 epizoda serije ,,Na veslu priča’’ snimljenih u Zrenjaninu, u Baroknoj sali Gradske kuće održana je promocija pomenute TV serije.

Bila je ovo prilika da se razgovara sa autorima a prikazana je i pretpremijerna projekcija desete epizode u kojoj svi akteri, književnici iz Zrenjanina, u paralelnom intervjuu iznose svoje poglede na prirodu, svet i stvaralaštvo.

U seriji su se našli književnici grada Zrenjanina kao što su: Vuksan Knežević, Dejan Bošnjak, Radivoj Šajtinac, Jolanka Kovač, Aleksandar Bjelogrlić, Maja Pandurov i mnogi drugi. Reditelj i autor koncepta Rastko Šejić objasnio je koji je cilj serije ,,Na veslu priča’’

U seriji su angažovani akteri različitih generacija, poetika i iskustava. Jedan od njih je zrenjaninski književnik Vuksan Knežević.

Premijerno emitovanje epizoda iz Zrenjanina počinje 10. oktobra na trećem kanalu RTS-a a takođe će biti emitovano i na satelistskom programu javnog servisa RTS svet. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.