Turnir u tenisu glavom na Štrandu

VIDEO K9: Novosadska plaža na Dunavu, Štrand, biće prvog vikenda u avgustu mesto održavanja Prvenstva u tenisu glavom i Memorijalnog turnira "Vladimir Francišković".

0
14

Prvenstvo Štranda na pesku u tenisu glavom, 36. po redu i 25. Memorijalni turnir “Vladimir Francišković” biće održani 6. i 7. avgusta na Štrandu.

Događaj organizuje Sportsko Udruženje “Tenis glavom 1987” iz Novog Sada, a svi zainteresovani mogu da se prijave u jednu od pet kategorija i pokažu svoje umeće.

Kategorije su: roditelj i dete do 12 godina, pioniri do 14 godina, juniori do 18 godina, seniori, i veterani 40+ godina.

Kotizacija se ne plaća. Obezbeđene su majice za sve učesnike, kao i pehari, medalje i mnoštvo robnih nagrada za najbolje iz najvećeg nagradnog fonda do sada koji iznosi 200.000 dinara.

Ukoliko vodostaj Dunava bude visok, turnir se pomera na tvrdu podlogu u Bronksu u istom terminu, a biće odložen u slučaju lošeg vremena.

Prijave su najkasnije do 4. avgusta, do 18 časova, na brojeve telefona koji se mogu pronaći na Facebook stranici ovog udruženja

FOTO/ Facebook

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.