TURNIR U GLAVOMETU NA ŠTRANDU

872

Na košarkaškim terenima Štranda, sutra počinje 8. prvenstvo Novog Sada u tenisu glavom na betonu. Takmičenje će se održati u konkurenciji petlića, pionira, juniora, seniora i veterana, a očekuje se učešće više od 30 ekipa.

Kvalifikacioni mečevi održavaće se svakog dana sa početkom u 17 časova, dok su četvrtfinalne borbe na programu za vikend. Finalni meč u seniorskoj konkurenciji planiran je za nedelju, 11. avgust u 19 časova.

– Posle uspešne realizacije turnira na pesku koji je okupio rekordan broj učesnika, želja nam je da nastavimo širenje i popularizaciju tenisa glavom, a jedna od takvih aktivnosti je i turnir na betonu na košarkašim terenima “Štranda”. Očekujemo atraktivne partije najboljih igrača iz Novog Sada, kaže Zoran Jakšić iz organizacionog odbora turnira.

Prvenstva Novog Sada u tenisu glavom na betonu, do sada su održavana na Đačkom igralištu i Sajmištu, ali će se ovo takmičenje zahvaljujući razumevanju nadležnih u JKP „Gradsko zelenilo“ ubuduće organizovati na Gradskom kupalištu “Štrand” i to neposredno nakon završetka Memorijalnog turnira “Vladimir Francišković” na pesku.

Inače, titulu šampiona u tenisu glavom na betonu braniće par Dragan Bankovački – Bogdan Marojević.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.