Turistička ponuda Zrenjanina Rumunima

VIDEO K9: Zrenjanin ima šta da ponudi turistima, u šta se uverila i delegacija iz Rumunije kojoj su Gradskoj kući predstavljeni turistički potencijali ovog banatskog grada.

286

U baroknoj Sali gradske kuće upriličena je prezentacija turističkih potencijala Grada Zrenjanina za privrednike iz Rumunije koji borave u dvodnevnoj poseti našem gradu.

Madelina Burtea iz asocijacije za razvoj i promovisanje turizma županije Timiš govorila je o tome kako je došlo do sastanka između rumunskih i srpskih privrednika, kao i o planovima koji će biti realizovani sledeće godine.

Za turističke predstavnike grada Temišvara pripremljen je dokumentarni film kako bi im se što bolje predstavili turistički potencijali ovog dela banata, a izveden je i prigodan kulturno-umetnički program.

Nakon oficijelnog dela programa druženje je nastavljeno u restoranu Renesansa gde je naš eminentni akademski slikar Viorel Flora priredio izložbu u čast gostima koji su posetili grad na Begeju. O samoj izložbi je govorio Viorel Flora.

Posetu turističkih delatnika iz županije Timiš podržala je Unija poslodavaca-poslodavci Zrenjanin koja je na sebe preuzela ulogu domaćina, i koja će u naredna dva dana gostima iz Rumunije dočarati sve lepote grada na Begeju. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.