Turistička ponuda Zrenjanina Rumunima

VIDEO K9: Zrenjanin ima šta da ponudi turistima, u šta se uverila i delegacija iz Rumunije kojoj su Gradskoj kući predstavljeni turistički potencijali ovog banatskog grada.

0
308

U baroknoj Sali gradske kuće upriličena je prezentacija turističkih potencijala Grada Zrenjanina za privrednike iz Rumunije koji borave u dvodnevnoj poseti našem gradu.

Madelina Burtea iz asocijacije za razvoj i promovisanje turizma županije Timiš govorila je o tome kako je došlo do sastanka između rumunskih i srpskih privrednika, kao i o planovima koji će biti realizovani sledeće godine.

Za turističke predstavnike grada Temišvara pripremljen je dokumentarni film kako bi im se što bolje predstavili turistički potencijali ovog dela banata, a izveden je i prigodan kulturno-umetnički program.

Nakon oficijelnog dela programa druženje je nastavljeno u restoranu Renesansa gde je naš eminentni akademski slikar Viorel Flora priredio izložbu u čast gostima koji su posetili grad na Begeju. O samoj izložbi je govorio Viorel Flora.

Posetu turističkih delatnika iz županije Timiš podržala je Unija poslodavaca-poslodavci Zrenjanin koja je na sebe preuzela ulogu domaćina, i koja će u naredna dva dana gostima iz Rumunije dočarati sve lepote grada na Begeju. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.