Tržnica: Javna licitacija za prostore na pijacama

JKP „Tržnica“ Novi Sad obaveštava da će se JAVNA LICITACIJA za davanje u zakup slobodnih poslovnih prostora i reklamnih prostora, kao i JAVNA LICITACIJA za davanje u rezervaciju slobodnih prodajnih mesta održati u četvrtak. 

0
480

JAVNA LICITACIJA za davanje u zakup slobodnih poslovnih prostora i reklamnih prostora na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj i Najlon  pijaci  u Novom Sadu i pijaci u Sremskoj Kamenici, kao i JAVNA LICITACIJA za davanje u rezervaciju slobodnih prodajnih mesta na Ribljoj, Futoškoj, Limanskoj, Detelinarskoj, Satelitskoj, Temerinskoj, Kvantaškoj i Najlon pijaci u Novom Sadu i pijacama u Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici održati u četvrtak 5. oktobra 2017. godine sa početkom u 10.00 časova u prostorijama JKP „Tržnica“ Novi Sad, ulica Žike Popovića broj 4.

Sva obaveštenja u vezi raspisanog oglasa mogu se dobiti u prostorijama JKP „Tržnica“ Novi Sad, ulica Žike Popovića broj 4, u službi za komercijalne poslove ili na telefon 021/480 85-18 svakog radnog dana od 08-14 časova.

Oglasi za sva prodajna mesta i poslovne prostore koji se daju na licitaciju (površina, namena, početni iznos licitacije, položaj i skica) su objavljeni na oglasnim tablama u prostorijama JKP „Tržnica“ Novi Sad, ul. Žike Popovića broj 4 kao i na svakoj od pijaca za koju se licitiraju poslovni prostori i prodajna mesta.  Istovremeno vas obaveštavamo da se o navedenoj licitaciji možete informisati putem sajta našeg Preduzeća www.nstrznica.co.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.