“Tržnica”: 20 godina nisu podizane cene pijačarine na Kvataškoj pijaci

Na Kvataškoj pijaci duže od 20 godina nisu povećane cene pijačarine, piše u saopštenju koje je na adresu naše redakcije stiglo od JKP "Tržnica".

0
38

U nastavku prenosimo saopštenje u celosti:

“Povodom novonastale situacije na Kvantaškoj pijaci obaveštavamo javnost da je nama, kao javno komunalnom preduzeću, u interesu da građani imaju mogućnost da se na novosadskim pijacama snabdevaju što povoljnije, da mogu da kupe što jeftinije proizvode na pijacama, da, na primer, cene krompira ili sezonskih proizvoda budu niže za 20-30%.

Koliko god prodavci na Kvantaškoj pijaci spuste cene proizvoda, toliko će biti i niža cena pijačarine. Na Kvantaškoj pijaci u ponedeljak, 30. oktobra 2023. godine, od 3.15 do 10.30 bio je otežan ulazak na pijacu od strane nekolicine ljudi od kojih neki nisu mogli da se identifikuju kao zakupci na Kvantaškoj pijaci, a bili su spremni da onemoguće snabdevanje građana i nesmetan rad pijace.

U proteklih dvadeset godina, cena pijačarine na Kvantaškoj pijaci nije menjana, niti je u planu tako nešto.

Od 10. 30 danas Kvantaška pijaca radi nesmetano, a u korektnoj atmosferi danas u 11.00 sati, u prostorijama preduzeća, obavljen je razgovor sa četiri zakupca sa Kvantaške pijace o svim problemima koje su izneli.

Direktor i celokupan menadžment JKP „Tržnica“ Novi Sad u stalnom su kontaktu sa zakupcima na svim novosadskim pijacama i u tim kontaktima se nikad niko nije žalio na cenu pijačarine. Vrata JKP „Tržnica“ Novi Sad otvorena su svim našim zakupcima i kada god žele i imaju potrebu mogu da dođu na sastanak sa direktorom i menadžmentom preduzeća, stoga nije bilo nikakve potrebe za ovakvim
vidom protesta kao načinom da se zakaže sastanak, a da se, pri tom, onemoguće građani Novog Sada da se nesmetano i redovno snabdevaju svežim proizvodima na našim pijacama.”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.