Trka za srećnije detinjstvo

VIDEO K9: U okviru Svetskog dana srca u Zrenjaninu je održana „Trka za srećnije detinjstvo“, najmasovnija sportsko-humanitarna manifestacija u organizaciji Crvenog krsta Srbije.

256

Najmasovnija sportsko-humanitarna manifestacija sa tradicijom dužom od tri decenije, „Trka za srećnije detinjstvo“, održana je u Zrenjaninu, u organizaciji Crvenog krsta Srbije.

Organizatori ove sportske manifestacije su naveli da im je cilj da deca prihvate zdrave načine života i humane vrednosti, Više o samoj manifestaciji rekla je sekretar Crvenog krsta Aleksandra Tanasijević.

Cena startnih brojeva je bila simbolična, a sredstva prikupljena od prodaje biće usmerena ka uspešnim đacima koji su ostali bez roditeljskog staranja u naosetljivijem dobu.

29. septembar ujedno je i Svetski dan srca, pa je deo subotnje manifestacije bio i tome posvećen, jer su svi posetioci trke mogli da dobiju korisne savete o prevenciji bolesti srca i krvnih sudova, ali i da prekontrolišu visinu krvnog pritiska i nivoa šećera u krvi. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.