Trijumf pred povratak

VIDEO K9: Fudbaleri Vojvodine ostvarili su ubedljiv trijumf u poslednjem kontrolnom susretu igranom u Antaliji u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

469

Superligaš iz Novog Sada upisao je ubedljiv trijumf na poslednjoj kontrolnoj utakmici igranoj u Antaliji u okviru završnog dela priprema za prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

Vojvodina je u sredu popodne savladala gruzijski Dinamo Batumi rezultatom 4:0 (2:0) a ubedljiv trijumf došao je kao nagrada za odličnu igru izabranika Zorana Marića.

Vojvodina – Kordić, Vasilić, Nastić, Pankov, Babić, Tumbasević, Rogač, Asani (S. Novaković), Ivanić, Stojanović, Gaćinović. Igrali su još: Jovanić, Nikolić, Radović, M. Novaković, Karanov, Kokija, Makarić, Stamenić, Luković i Ćurko.

[quote_box_center]“Imam razloga da budem zadovoljan, iako rivala nismo uopšte poznavali pre ovog duela. Kontrolisali smo igru, ali su i fudbaleri Dinama imali neke svoje prilike koje nisu iskoristili. Imamo dobar potencijal, ali i dalje mislim da su nam pojačanje ili dva neophodni za ispunjenje ciljeva”.[/quote_box_center]

Fudbalere Vojvodine po povratku u Novi Sad očekuje još jedan kontrolni meč sa Proleterom što će biti generalna proba pred nastavak šampionata u Jelen Super Ligi, gde “Lale” trenutno zauzimaju treće mesto posle Partizana i drugoplasirane Crvene Zvezde.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.