Tribine o (za)gađenju Novog optimizma

VIDEO K9: Seriju tribina na temu (ZA)GAĐENJE SRBIJE – od ideologije do ekologije, organizuje do kraja marta pokret Novi optimizam, a naredna će biti održana u petak u Zrenjaninu.

0
61

U petak 18. marta u hotelu Vojvodina, sa početkom u 18 časova, u organizaciji pokreta Novi optimizam, biće održana tribina pod nazivom (Za)gađenje Zrenjanina, Vojvodine i Srbije – od ideologije do ekologije.

Između ostalih prisutnima će se predstaviti psiholog Mira Vujinović, koja već dugo godina prati i komentariše aktivnosti Novog optimizma ističući da te aktivnosti oplemenjuju građane i spremaju ih za bolji rast i razvoj.

Prema rečima profesora sociologije Senke Jankov, predstojeća tribina oslanja se na sve što Novi optimizam radi, a to je jedan sistematičan i ozbiljan rad na podizanju kritičke svesti, na otvaranju tema koje nisu dobrodošle u javnom govoru i na omogućavanju građanima da čuju i drugačije mišljenje.

Podsetivši na tribinu koja je pre dve godine održana u Kulturnom centru Zrenjanina, koji je sada nedostupan za Novi optimizam, a samim tim i za građane koji bi da čuju mišljenje stručnjaka o temama koje su značajne za njihov život, Branislav Grubački je predstavio govornike na predstojećoj tribini.

Naredne tribine biće održane 21. marta u Kragujevcu i 25. marta u Subotici.

Preuzeto od KTV Zrenjanin

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.