Tribina o imunizaciji dece sutra u Kulturnom centru

VIDEO K9: U prostoru novosadskog Kulturnog centra sutra će, u organizaciji Instituta za javno zdravlje Vojvodine, biti održana tribina pod nazivom "Imunizacija i pravo deteta".

150

“Imunizacija i prava deteta” naziv je tribine koja će sutra uveče biti održana u u organizaciji Instituta za javno zdravlje Vojvodine.

Na tribini će govoriti stručnjaci ovog instituta, pravnici, sociolozi, pedijatri, socijalni radnici. Oni će odgovarati na pitanja koja se danas najčešće postavljaju o ovoj kod nas i u svetu u današnje vreme osetljivoj temi, kada mnogi roditelji odbijaju da vakcinišu svoju decu zbog straha od navodnih kontraindikacija.

Cilj tribine je, prema rečima organizatora, da iznese naučno zasnovane činjenice o savremenoj imunizaciji i ukaže na praksu kršenja dečjih prava u slučaju odbijanja imunizacija od strane roditelja.

Institut ovaj skup organizuje povodom Festivala prava deteta na inicijativu pokrajinskog zaštitnika građana, a biće održana u prostoru Tribine mladih Kulturnog centra Novog Sada sa početkom u 19 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.